Aplicatii gratuite de numarat pasii pentru telefon Android. Cel mai bun pedometru pentru android, contor de pasi, calculator de pasi

Aplicatii gratuite de numarat pasii pentru telefon Android; calculator de pasi

Pe internet se găsesc multe aplicații pentru numărat pașii adaptate telefoanelor Android; cu telefoanele Smart puteți număra pașii și măsura  distanța parcursă. În acest articol veți găsi cele mai bune aplicații gratuite de numarat pasii (calculator de pasi, contor de pasi sau pedometru) pentru telefon Android.

Trebuie sa slăbim! Ne spun prietenii, doctorul, ne uitam în oglinda, așa simțim. Indiferent dacă faceți jogging sau vă plimbați, fiecare pas făcut contează; mersul pe jos aduce numai beneficii.

De la arderea de calorii, la întărirea sistemului imunitar, la menținerea tonusului pozitiv al corpului.

Experții va sfătuiesc sa faceți cel puțin 10.000 de pași pe zi, aplicațiile pedometru  reprezinta o buna motivație care vă arata dacă ați atins acest obiectiv.

Pedometru: calculator de pasi

Această aplicație este gratuită și are ca scop numărarea pașilor, arată câte calorii s-au consumat, distanța parcursa, durata traseului și viteza medie și afișează toate datele într-un tabel din meniul Raport.

Aplicația urmărește pașii dumneavoastră, nu prin GPS, ci de un senzor incorporat, acest lucru  mărește viața bateriei.

Se folosește simplu, prin deschiderea aplicației care începe imediat sa numere și să măsoare. Telefonul se poate ține în mână, geantă sau buzunar; dar este necesar sa adaugati anumite date, de exemplu vârsta, înălțimea, greutatea, dar cel mai important este  de a calibra și configura lungimea pasului și de a calibra astfel senzorul telefonului.

Pentru a instala aplicația pedometru pe Smartphone apăsați aici.

Calculator de pasi: Screeshot.

În profilul Androidului dumneavoastră puteți stabili câți pași aveți de gând să faceți în ziua respectivă, iar aplicația vă v-a îndemna să atingeți targetul respectiv prin numeroase mesaje de susținere. Se face distincție în pașii efectuați zilnic, câte zile s-au contorizat pașii, și distanța totală parcursă. Poți vedea astfel cât ai parcurs deja, și cât mai e de parcurs până la următorul obiectiv propus.

În cazul în care trebuie, din diferite motive, să vă opriți din mers, este foarte ușor să puneți  aplicația pe pauză și să o reporniți atunci când reîncepeți să mergeți. Ca și la aplicația anterioară, este necesar să introduceți corect datele voastre, astfel încât aplicația sa se regleze foarte bine.

Avantajul este  că  operarea se face foarte ușor, designul și graficele sunt clare. Dezavantajul ar fi faptul ca este introdusă o reclama destul de supărătoare.

Pentru a instala aplicația din magazinul Google Play apăsați aici.

Pedometru pe telefon: StepsApp

Aplicația StepsApp vă  transformă telefonul într-un pedometru foarte simplu. Vă stabiliți țelul pentru acea zi , iar la redeschiderea aplicației puteți vizualiza cu ușurință toate datele din activitatea zilei. În plus sunt afișate caloriile consumate, metrii și timpul utilizat. Aceste rezultate vor fi disponibile zilnic, săptămânal, lunar.

Aplicația StepsApp se poate descărca gratuit, dar pentru a accesa și alte funcții trebuie să actualizați aplicația cu versiunea Pro, care funcționează fără supărătoarea reclamă, calculează cu precizie mai mare numărul de calorii consumate, importă  date de la Google Fit.

Avantajele sunt o prezentare clara, performantă, operare ușoară. dezavantajul ar fi că  trebuie să plătești pentru unele funcții .

Pentru instalare din magazinul Google Play apăsați aici.

Contor de pasi: Pacer&WeightLoss Trainer

Aplicația Pacer se deosebește de celelalte aplicații prin diversitatea mare de funcții.

Dacă vrei să-ți monitorizezi pașii, atunci aplicația aceasta este cea mai potrivită; acest pedometru are atuul că vă ajuta și în lupta cu caloriile.

Pedometrul este foarte fiabil și are capacitatea de a monitoriza pașii indiferent de locul în care țineți Smartphonul.

Înregistrează de asemenea numărul de calorii consumate, distanța parcursă, dar și timpul efectiv de antrenament.

O altă caracteristică este funcția My Trainer care vă ajută să scădeți în greutate. Introducând datele personale, veți primi un plan detaliat care vă va ajuta să atingeți greutatea dorită, in cel mai scurt timp. Totuși această funcție costă în jur de 3 euro.

Ca și avantaje avem un număr mare de caracteristici extinse, și funcția My Trainer. La dezavantaje putem menționa ca exista un cost extra, și enervanta reclamă.

Pentru a  instala acestă aplicație din magazinul Google Play apăsați aici.

Citeste si: Cele mai bune aplicații de slăbit pentru Android și iPhone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.