Home / Tehnologie / Teme pentru telefon Android: aplicații launcher gratis care schimbă interfața grafică
Cum se instalează cele mai frumoase teme pentru telefon Android

Teme pentru telefon Android: aplicații launcher gratis care schimbă interfața grafică

Chiar dacă interfața grafică a sistemului de operare Android este elegantă și intuitivă, de multe ori poate doriți să o personalizați cu unele teme pentru telefon frumoase, astfel schimbați aspectul înlocuind pictogramele și imaginile de fundal predefinite din Android cu altele mai interesante și care vă reflectă personalitatea mai bine.

Nu este complicat deloc să schimbați interfața sistemului Android, trebuie doar să descărcați o aplicație, numită ”launcher” (lansator), care va înlocui pictogramele și va adăuga noi opțiuni de personalizare.

Multe companii care produc smartphone pe care rulează sistemul Android, includ în sistem o aplicație launcher proprie, astfel, chiar dacă versiunea de Android este aceeași pe mai multe telefoane, interfața grafică poate fi diferită. De exemplu, cine cumpără un telefon Samsung va găsi aplicația launcher TouchWiz, pe telefoanele Huawei o să aveți interfața EMUI, pe telefoanele Asus găsiți interfața ZenUI, pe dispozitivele HTC găsiți Sense UI și așa mai departe.

Mai jos găsiți o listă cu cele mai frumoase teme pentru telefon pe care le puteți instala gratis de pe Magazinul Google Play.

Nova Launcher

Nova Launcher este una dintre cele mai bune aplicații launcher pentru Android. Instalând acest lansator, aspectul grafic al telefonului se va schimba radical și o să aveți la dispoziție mai multe opțiuni de personalizare.

Personalizarea este principala caracteristică oferită de Nova Launcher. Nu este vorba doar de un simplu stoc de imagini de fundal sau pictograme, ci puteți să modificați mărimea și poziția pictogramelor, textul de sub fiecare, pune la dispoziție numeroase widget-uri, badge de notificare și multe altele.

Dacă nu vă place cum producătorul telefonului v-a personalizat interfața grafică, cu Nova Launcher puteți să o modificați și să o personalizați în funcție de gusturile și nevoile voastre.

Există și o versiune superioară contra cost (25 RON), numită Nova Launcher Prime, care pune la dispoziție unele opțiuni în plus.

Nova Launcher se poate instala gratis de pe magazinul Google Play. Apăsați aici pentru instalare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close