Top 5 cele mai bune aplicatii ale acestei saptamani.

Top 5 aplicatii gratuite pentru Android ale acestei saptamani

In aceasta saptamana, am pregatit o scurta lista cu cele mai interesante 5 aplicatii gratuite pentru Android. Va invitam sa cititi articolul si sa alegeti cele mai potrivite aplicatii pentru dumneavoastra.

1. Messenger Kids- Safer Video Calls and Texting

Facebook a realizat o aplicatie messenger doar pentru copii. Daca si tu esti ingrijorat la fel ca majoritatea parinitlor atunci cand copiii tai sunt online, aceasta aplicatie iti va oferi mai mult control asupra activitatii lor. In aceasta aplicatie parintii decid de catre cine sa fie contactati sau sa contacteze.

Nu exista reclame sau achizitii in aplicatie, iar copiii nu pot ascunde mesajele. Pentru a face aplicatia mai distractiva pentru copii, exista stickere adecvate varstei, GIF-uri si emoji-uri. Descarca aici

2. The Offficial BBC Earth Quiz

In acest joc, deveniti un fotograf si calatoriti in multe medii diferite, de la deserturi pana la oceane. Faceti cunostinta cu animalele si pestii, apoi concurati pentru a raspunde la intrebari despre mediul lor de viata cat mai repede posibil.

De fiecare data cand raspundeti corect la o intrebare, deblocati mai mult continut. Jocul poate fi jucat atat in moduri single cat si multiplayer. Din pacate, exista unele reclame, dar jocul este grozav pentru intreaga familie. Descarca aici

3. 24GO by 24 Hour Fitness

https://www.youtube.com/watch?v=wzltejraBTc

Obtinerea motivatiei de a merge la sala este dificila, mai ales cand nu stii cu ce exercitii sa incepi. Aceasta aplicatie va ajuta sa descoperiti, si sa alegeti antrenamentrul potrivit pe baza obiectivelor, preferintelor si a ceea ce ati facut in trecut.

Raspundeti doar la cateva intrebari si va va personaliza rezultatele care va vor fi mai exacte in timp, pe masura ce utilizati aplicatia. Este un partener de sanatate si fitness excelent, deoarece va puteti programa antrenamentele si va va trimite alerte. Descarca aici

4. Backdrops-Wallpapers

Obtineti sute de imagini de fundal originale facute de mana, in special pentru dispozitive mobile. Exista chiar si o imagine de fundal a zilei, daca vreti ceva nou in fiecare zi si de asemenea puteti salva o lista cu preferintele dvs.

Aceasta aplicatie inspirata de designul material, adauga in mod constant noi imagini de fundal. Descarca aici

5. KUNI Analog Filters

Aceasta este o aplicatie de editat imagini ideala pentru a oferi un aspect vintage pozelor. Puteti alege dintre peste 60 de filtre cu diferite efecte de lumina si puteti adauga stampile, pe care le puteti personaliza adaugand si o culoare preferata.

De asemenea, functia de crop/decupare este perfecta pentru instagram. Daca va place look-ul retro pentru pozele facute, descarcati aceasta aplicatie si veti fi mai mult decat multumit cu rezultatele de calitate pe care le ofera. Descarca aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.