Aplicatii Android de creat si editat video: 5 alternative gratis. Cauti o aplicatie de editat video pentru Android? In acest articol gasesti cele mai bune aplicatii gratuite de creat si modificat videoclipurile facute cu smartphone sau tableta Android.
Cele mai bune aplicatii de editat video pentru telefoane Android.

Aplicatii Android de creat si editat video: 5 alternative gratis

Cautati o aplicatie gratuita de editat videoclipurile facute cu smartphone-ul sau tableta Android? In acest articol veti gasi lista celor mai bune aplicatii Android gratuite care va permit sa modificati clipurile video salvate sau sa creati filmulete din poze si/sau video cu muzica pe fundal, scris si efecte speciale.

Aplicatii de editat video pentru Android

Toate aceste aplicatii de editat video pentru Android sunt gratuite si se pot folosi pe termen nelimitat, insa unele dintre ele au cateva optiuni disponibile doar contra cost.

1. Magisto – Magical Video Editor


Magisto – Magical Video Editor este o aplicatie gratuita pentru Android cu care puteti sa creati sau sa editati videoclipurile salvate pe smartphone sau tableta. Nu este un program profesional si sofisticat, dar este mai degraba o aplicatie care permite oricarui utilizator, chiar si celor fara experienta, sa creeze videoclipuri amuzante folosind pozele si clipurile video salvate pe telefon.

Programul este aproape in intregime automat si va gestiona toti pasii necesari pentru a obtine cel mai bun rezultat posibil. Acest lucru este posibil datorita unei tehnologii brevetata, care analizeaza si interpreteaza videoclipurile incarcate in cel mai bun mod posibil.

Functionarea programului este simpla: utilizatorii nu trebuie decat sa incarce clipurile video, sa aleaga coloana sonora, sa aleaga un titlu si apoi programul se ocupa de tot. Magisto va analiza clipurile video si va alege bucatile cele mai interesante, care apoi vor fi unite intr-un video final. Muzica pe fundal se poate alege dintre melodiile salvate pe smartphone/tableta sau daca doriti puteti sa alegeti dintre melodiile puse la dispozitie de aplicatie. Magisto mai pune la dispozitie si unele efecte de tranzitie de la un videoclip la altul si daca doriti sa imbogatiti filmuletul, se pot adauga si maxim 5 poze.

Videoclipurile astfel create se pot distribui rapid pe net sau pe site-urile de socializare. Pentru cine doreste sa distribuie pe Facebook, programul pune la dispozitie un instrument de recunoastere a fetelor, astfel daca in videoclip este prezent vreun prieten de pe Facebook, acesta va fi etichetat automat.

Magisto – Magical Video Editor este gratuit, dar ca sa folositi aplicatia trebuie sa creati un account sau sa va logati cu user si password Facebook sau Goolge+. Toate videoclipurile create vor fi salvate automat pe serverul de la Magisto.

Pentru cine doreste, aplicatia pune la dispozitie contra cost (3,69 €/luna sau 9,79 €/an) unele optiuni in plus, cum ar fi posibilitatea sa adaugati mai mult de 5 poze in videoclip, sa creati filmulete mai lungi si spatiu online nelimitat. Download Magisto – Magical Video Editor.

2. Animoto Video Maker

Animoto Video Maker este o aplicatie Android de facut video din poze cu muzica pe fundal si efecte de tranzitie. Este o aplicatie complet automata, trebuie doar sa alegeti pozele sau videoclipurile salvate pe smartphone/tableta, sa adaugati muzica si apoi programul va crea un videoclip final, care se poate distribui pe site-urile de socializare (Twitter sau Facebook) sau se poate trimite prin email.

Interfata grafica este foarte intuitiva, iar folosirea programului este simpla, deci este recomandat si utiliatorilor mai nepriceputi.

Pentru cine doreste, se poate face un upgrade contra cost, care va permite sa salvati videoclipul pe telefon si sa creati filmulete mai lungi. Download Animoto Video Maker.

3. Andromedia Video Editor

Andromedia Video Editor este o aplicatie gratuita pentru Android care permite crearea de filmulete video din poze cu muzica pe fundal si efecte speciale.

Interfata grafica, foarte intuitiva si simpla, este asemanatoare cu cea a programului Windows Movie Maker, deci utilizatorii acestui program vor sti imediat ce trebuie sa faca. Oricum este foarte usor de folosit: alegeti in timeline pozele dingalerie, alegeti melodia pe care o doriti pe fundal si alegeti formatul in care doriti sa salvati videoclipul. Suporta urmatoarele formate video/imagine/audio: MP4, MOV, JPG, PNG, MP3 si WAV.

Din pacate aplicatia nu mai este actualizata din 2013, deci s-ar putea ca pe unele dispozitive sa nu functioneze bine. Download Andromedia Video Editor.

4. KlipMix – Video Maker Free

O alta aplicatie gratuita pentru Android de facut filmulete din poze cu muzica si efecte speciale de tranzitie este KlipMix – Video Maker Free. Aplicatia este foarte usor de folosit: alegeti pozele si/sau clipurile video (se poate modifica durata de vizualizare sau ordinea), adaugati melodiile preferate si apoi programul va crea un videoclip final care se poate distribui pe Facebook sau YouTube.

Aplicatia este in totalitate gratis, dar de multe ori publicitatea din program poate fi deranjanta, dar oricum programul merita incercat. Download KlipMix – Video Maker Free.

5. VivaVideo: Free Video Editor

VivaVideo: Free Video Editor este o aplicatie gratuita pentru Android, dezvoltata de catre compania QuVideo, care permite editarea videoclipurilor aplicand peste 20 de efecte speciale, unirea a 2 sau mai multe clipuri video sau crearea de filmulete video din poze cu muzica pe fundal.

Interfata grafica este foarte usor de folosit si intuitiva, iar videoclipurile astfel create se pot distribui direct pe Facebook, YouTube si Instagram sau se pot trimite prin email. Download VivaVideo: Free Video Editor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *